Utilitzem cookies per millorar el nostre servei. En visitar aquest lloc web, acceptes la nostra política de cookies.
Reformes integrals
Realitzem projectes de reformes integrals, treballant els espais al màxim i amb les idees més innovadores, per aconseguir el millor resultat adaptat a les necessitats del nostre client. Dóna un cop d'ull als nostres treballs...
Cuines i banys
Realitzem projectes personalitzats de cuines i banys, amb mobiliari i materials dels nostres proveïdors de habituals, que ens aporten la millor qualitat a preus competitius i una àmplia gamma d'acabats, formes i colors.
Mobiliari modern
Podem aconseguir de la teva vivenda un espai únic i personalitzat, treballant amb el mobiliari modern dels millors proveïdors del mercat, que ens ofereixen el disseny més modern i innovador, així com la màxima qualitat.
Mobiliari a mida
Realitzem tot tipus de mobiliari a mida, amb la garantía de qualitat que ens ofereixen els nostres tallers habituals, treballant amb tot tipus de materials i acabats existents en el mercat. Fem un seguiment personalitzat del projecte, controlant el procés de fabricació, així com l'entrega i acabat final a casa del client.
Llars de foc
Realitzem projectes per a llars de foc, disposant d'una àmplia gamma de xemeneies dels millors fabricants europeus. Les nostres xemeneies, ofereixen els millors dissenys i acabats, complint sempre amb la normativa europea d'Homologació.

Visitar web: xschimeneas.com